Partners

Ontdek de partners en sponsors die Sidney Bito ondersteunen op zijn reis naar succes als handbiker en paralympisch atleet. Hun steun maakt zijn droom mogelijk.

Ondersteunende partners en sponsors

De geweldige samenwerkingen die Sidney heeft met deze fantastische sponsors zijn echt de sleutel tot onze succesvolle reis. Samen vormen we een hechte community die elkaar ondersteunt en aanmoedigt om steeds hoger te reiken. Het is die sterke band die ons de kracht geeft om samen geweldige prestaties neer te zetten en onze dromen waar te maken.

Maak kennis met Free2Move, een inspirerend sociaal initiatief dat gemotiveerde individuen verbindt met projecten die zich inzetten voor toegankelijkheid, sport en diverse sociale projecten in de gemeenschap. Bij Free2Move geloven we in de kracht van verandering en in de mensen die deze verandering teweegbrengen. Ons doel is om de toegankelijkheid en het welzijn van gehandicapten en minderbedeelden te bevorderen, vooral op plaatsen waar SALTO Systems actief is. Ontdek hoe Free2Move Sidney Bito ondersteunt als een van onze gewaardeerde sponsors, en hoe we samen streven naar een inclusieve en ondersteunende samenleving voor iedereen.

Maak kennis met SALTO Systems, een vooraanstaande sponsor van Sidney Bito en een wereldwijde pionier op het gebied van elektronische toegangscontrole.

Al sinds 2001 levert SALTO draadloze en sleutelloze elektronische toegangscontroleoplossingen die de norm stellen in de industrie. Gedreven door innovatie en technologische vooruitgang, streeft SALTO ernaar om voortdurend de meest geavanceerde en flexibele elektronische sluitoplossingen te ontwikkelen. Ontdek hoe SALTO Systems Sidney Bito ondersteunt als een gewaardeerde sponsor.

Ontdek Life & Kicking, veel meer dan zomaar een sportschool; het is een uitgestrekte ruimte van 1800 m² gelegen op IJburg, met een adembenemend uitzicht op de haven.

Al meer dan een decennium lang is Life & Kicking met trots de partner van Sidney Bito, waarbij we hem ondersteunen op zijn reis naar succes. Samen streven we naar het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl voor iedereen die deel uitmaakt van onze gemeenschap. Ontdek hoe Life & Kicking een essentiële rol speelt in Sidney’s succesverhaal als gewaardeerde sponsor, en hoe onze samenwerking zijn prestaties en welzijn positief beïnvloedt.

Maak kennis met IN4 Professionals, gespecialiseerd in het verbinden van professionals en opdrachtgevers binnen het publieke domein en woningcorporaties.

Bij IN4 Professionals gaan we verder dan alleen het bekijken van je professionele vaardigheden, ons doel is om jouw carrière een flinke boost te geven door samen te werken aan projecten die perfect aansluiten bij jouw capaciteiten en interesses.

Dit alles past perfect binnen Sidney’s streven naar succes en de ondersteuning van zijn carrière, en we zijn trots om een partner te zijn in zijn reis naar succes.

Sluit je aan bij het succes van Sidney Bito

Word sponsor en laat je merk schitteren naast doorzettingsvermogen en passie in het handbiken!

Ga naar de inhoud