Agenda

Sidney Bito's agenda : mis geen enkele race of evenement waar hij aan deelneemt als handbiker en paralympisch atleet! Volg zijn opwindende reis naar de top.

Sidney's 2024 agenda

Welkom op de officiële agenda voor het jaar 2024! Hier vind je een overzicht van alle spannende races waar Sidney aan deelneemt als handbiker en paralympisch atleet. 

Als ervaren handbiker heeft Sidney zijn zinnen gezet op het vertegenwoordigen van Nederland op het hoogste niveau van de paralympische sport. Met een indrukwekkend trackrecord van overwinningen en een toewijding aan zijn vak, belooft het jaar 2024 een opwindend hoofdstuk te worden in zijn sportieve carrière.

Blader door de agenda om de data en locaties van Sidney’s komende races te ontdekken. 

Blijf op de hoogte van Sidney’s agenda door regelmatig terug te komen naar deze pagina. We zullen updates delen over nieuwe toevoegingen aan zijn schema. 

15 Feb - 1 Maart

Trainingskamp

Mallorca, Spanje

8 April - 20 April

Trainingskamp

Mallorca, Spanje

2 - 5 Mei

Wereldbeker België - Oostende

Oostende, België
16 - 19 Mei

Wereldbeker Italië - Maniago

Maniago, Italië

Op weg naar Parijs 2024: Sidney Bito's spannende reis

Sidney Bito, een toegewijde handbiker

Sidney zet zich met vastberadenheid en passie in om deel te nemen aan het prestigieuze internationale sportevenement in Frankrijk. Zijn droom om te schitteren op het wereldtoneel van de para-sport is zijn drijvende kracht. Met onvermoeibare trainingen en grenzeloze vastberadenheid bereidt Sidney zich voor om zijn vaardigheden en doorzettingsvermogen te tonen.

Zijn streven naar succes weerspiegelt niet alleen zijn individuele toewijding, maar ook zijn vastberadenheid om anderen te inspireren en een voorbeeld te stellen. 

Volg Sidney’s opwindende reis terwijl hij zijn droom najagen en de wereld laat zien wat mogelijk is met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en de wil om te slagen. Elk moment is een kans voor Sidney om zijn grenzen te verleggen en zijn ware kracht te tonen, waardoor hij een inspiratiebron wordt voor anderen die ook streven naar grootsheid.

Foto van de Eiffeltoren, het symbool van Sidney Bito's reis naar zijn droom, Parijs 2024. Ontdek zijn inspirerende verhaal en volg zijn weg naar succes.

Volg de reis op Sidney’s social media !

Mis geen enkel moment van Sidney’s ongelofelijke reis naar succes! Volg hem nu op zijn sociaal media en blijf op de hoogte van zijn laatste prestaties en avonturen!

Ga naar de inhoud