Contact
Contactformulier

Neem contact op via mail met Sidney Bito voor vragen, samenwerkingen of andere verzoeken met betrekking tot zijn carrière als handbiker en paralympisch atleet

Werk samen met Sidney Bito !

Sidney Bito, een toegewijde handbiker en paralympisch atleet, streeft naar partnerschappen die zijn waarden en doelen delen. Door samen te werken met Sidney, krijgt uw bedrijf de kans om deel uit te maken van een inspirerend verhaal van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en succes op het wereldtoneel van de para-sport.

Waarom samenwerken met Sidney?

Inspirerend verhaal

Sidney’s reis van tegenspoed naar triomf is een inspiratie voor velen. Door met hem samen te werken, kunt u uw merk verbinden met een positief en motiverend verhaal.

Wereldwijde zichtbaarheid

Als sponsor van Sidney krijgt uw bedrijf exposure op nationale en internationale podia.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door Sidney te ondersteunen, toont uw bedrijf zijn betrokkenheid bij inclusiviteit, gelijkheid en de bevordering van para-sporten.

Samenwerking op maat

Sidney zoekt naar partners die zijn waarden delen en bereid zijn om samen te werken aan op maat gemaakte sponsorpakketten die aansluiten bij de behoeften en doelen van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe uw bedrijf kan bijdragen aan Sidney's succesverhaal!

Wil je een kijkje achter de schermen nemen van de opmerkelijke reis van Sidney Bito?

Volg ons op sociale media en krijg exclusieve toegang tot zijn dagelijkse leven, intense trainingssessies, adrenaline-pompende races en nog veel meer! Als een toegewijde handbiker streeft Sidney ernaar om zijn grenzen te verleggen en zijn dromen na te jagen op het wereldtoneel van het para-sport. Mis geen moment van zijn inspirerende reis naar succes! Volg ons vandaag nog en word deel van zijn ongelooflijke verhaal.

Ga naar de inhoud